Welkom op de site van De Kinderboerderij!
“De Kinderboerderij” heeft twee vestigingen.

Kinderdagverblijf De Kinderboerderij Harreveld aan de Rector Hulshofstraat 22 b 7135 JV te Harreveld
LRK nummer 446863488
telefoon nummer: 06-11313366 of
06-11498170

Kinderdagverblijf De Kinderboerderij Zieuwent aan de Harreveldseweg 19
7136 LW te Zieuwent LRK nummer 126494551
Telefoon nummer: 0544-351333


Wat de kinderboerderij zo bijzonder maakt is de ligging en de omgeving. De Kinderboerderij is gevestigd op een rustige, natuurrijke plek in het buitengebied van Harreveld.

Het doel is om de kinderen in deze omgeving allerlei vaardigheden te leren ontdekken en zichzelf te ontplooien. We bieden de kinderen dagopvang die aansluit bij de ontwikkeling van uw kind. Het kind staat centraal, waarbij uw kind in staat wordt gesteld om op ontdekkingstocht te gaan. Uw kind leert spelenderwijs en heeft samen met andere kinderen een geweldige dag!

Naast de normale voorwaarden, pedagogisch aspecten en het VVE programma Startblokken willen we u op 2 extra belangrijke voordelen van ons kinderdagverblijf wijzen;
1. De kleinschaligheid, waardoor vaste persoonlijke aandacht voor kind en ouder is gewaarborgd.
2. De ligging midden in de natuur, dit garandeert rust, ontspanning en genieten van de natuur. De opvang vindt zogezegd plaats tussen de geiten en de schapen. De kinderen mogen helpen met het voeren van de dieren. Regelmatig wordt erop uitgetrokken om te wandelen en te spelen in de natuur.

De buitenomgeving bestaat uit een tweetal speelplekken. Een speeltuin met een uitdagend klimtoestel, trampoline en grote zandbak. Aan de andere kant een speelhuisje, binnenzandbak en een circuit om rond te rijden op de verschillende fietsjes en tractoren.

Er zou nog zoveel meer te vertellen zijn over kinderdagverblijf “De Kinderboerderij” maar een bezoekje aan onze locatie zal u meer zeggen dan duizend woorden. Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe wij werken.
Laatste foto's
gezien op het kabouterpad
gevonden op het kabouterpad
ik in mijn spel
buiten slapen
Laatste nieuws
Sluitingsdagen 2022

De week tussen kerst en oud en nieuw zijn we gesloten.

Volgende feestdagen zijn we…