Aanmelden BSO
AANMELDEN

Als u graag een keer wilt komen kijken in onze vestiging Buiten Schoolse Opvang (BSO) ’t Kempken in Harreveld dan mag u gebruik maken van het kopje helemaal onder aan deze pagina.

“Vraag een kennismakingsgesprek aan:”

Nadat we uw aanvraag voor een kennismakingsgesprek hebben ontvangen nemen wij in dezelfde week contact met u op voor een kennismaking in onze BSO locatie in Harreveld.
U kunt samen met uw kind(eren) komen voor dit kennismakingsgesprekje, waarin we u het een en ander over BSO ’t Kempken vertellen en een rondleiding in het gebouw geven. Hierna kunt u samen met uw kind(eren) een inschatting maken of onze BSO aan jullie wensen voldoet en of dit de juiste BSO voor jullie kind(eren) is.


Mocht u besluiten uw kind aan te willen melden voor BSO ’t Kempken in Harreveld dan mag u dit op deze pagina het grijsblauwe vakje met de tekst “Online aanmelden” aanklikken en u inschrijven.

U heeft nu na de inschrijving van uw kind haar/zijn eigen ouderportaal aangemaakt in Kindplanner, voor de beschermde gegevens van uw kind. In het ouderportaal kunt u berichten van ons ontvangen, uw kindplanning staat hier klaar om te bekijken. Hier kunt u mocht u dat wensen een ruildag of een incidentele BSO middag aanvragen.

Wat kunt u vinden in het ouderportaal:
-> Het kinderopvang contract
-> De maandelijkse facturen en jaaropgave
-> Onze Pedagogische Visie (helemaal)
-> Pedagogisch Werkplan (helemaal)
-> Onze AVG
-> Onze klachtenregeling
-> De planning wanneer we jullie kind(eren) verwachten
-> De laatste nieuwsbrieven
-> Belangrijke informatie over ons kinderdagverblijf

Mocht u voordat u inschrijft zien hoe dit ouderportaal eruit ziet zullen we u van een voorbeeld kindje deze laten zien tijdens de kennismaking.


Vraag een kennismakingsgesprek aan BSO 't Kempken:
Uw naam:
Uw telefoonnr.:
Uw e-mailadres:
Bijzonderheden:
Anti-spam vraag: Hoeveel is 10+5?   
Laatste foto's
gezien op het kabouterpad
gevonden op het kabouterpad
ik in mijn spel
buiten slapen
Laatste nieuws
Sluitingsdagen 2022

De week tussen kerst en oud en nieuw zijn we gesloten.

Volgende feestdagen zijn we…