Aanmelden BSO Marienvelde
AANMELDEN BSO MARIËNVELDE

Als u graag een keer wilt komen kijken in onze vestiging Buiten Schoolse Opvang (BSO) De Mariënvelde in Mariënvelde dan mag u gebruik maken van het kopje helemaal onder aan deze pagina.


“Vraag een kennismakingsgesprek aan:”

Nadat we uw aanvraag voor een kennismakingsgesprek hebben ontvangen nemen wij in dezelfde week contact met u op voor een kennismaking in onze locatie in Mariënvelde.
U kunt samen met uw kind(eren) komen voor dit kennismakingsgesprekje, waarin we u het een en ander over BSO de Mariënvelde vertellen en een rondleiding in het gebouw geven. Hierna kunt u samen met uw kind(eren) een inschatting maken of onze BSO aan jullie wensen voldoet en of dit de juiste BSO voor jullie kind(eren) is.

Mocht u besluiten uw kind aan te willen melden voor BSO Mariënvelde in Mariënvelde dan mag u dit op deze pagina het grijsblauwe vakje met de tekst “Online aanmelden” aanklikken en u inschrijven.

U heeft nu na de inschrijving van uw kind haar/zijn eigen ouderportaal aangemaakt in Kindplanner, voor de beschermde gegevens van uw kind. In het ouderportaal kunt u berichten van ons ontvangen, uw kindplanning staat hier klaar om te bekijken. Hier kunt u mocht u dat willen een ruildag of een incidentele BSO middag aanvragen.

Wat kunt u vinden in het ouderportaal:
Het kinderopvang contract
De maandelijkse facturen en jaaropgave
Onze Pedagogische Visie (helemaal)
Pedagogisch Werkplan (helemaal)
Onze AVG
Onze klachtenregeling
De planning wanneer we jullie kind(eren) verwachten
De laatste nieuwsbrieven
Belangrijke informatie over ons kinderdagverblijf
Mocht u voordat u inschrijft zien hoe dit ouderportaal eruit ziet zullen we u van een voorbeeld kindje deze laten zien tijdens de kennismaking.
Laatste foto's
gezien op het kabouterpad
gevonden op het kabouterpad
ik in mijn spel
buiten slapen
Laatste nieuws
Sluitingsdagen 2022

De week tussen kerst en oud en nieuw zijn we gesloten.

Volgende feestdagen zijn we…