BSO De Waareise Zieuwent
WELKOM OP DE SITE VAN BSO De Waareise

BSO De Waareise is gevestigd aan de Zegendijk 3, 7136 LS Zieuwent
Landelijk Register Kinderopvang nummer (LRK) 525347161
Telefoonnummer 06-11313366
Telefoonnummer van de groep 0544-351646


BSO De Waareise is een Buiten Schoolse Opvang die kinderen van werkende ouders in de VSO tussen 07:00, 07:30 en 08:30 of in de BSO tussen 14:00 14:15 of 14:30 en 18:30 opvangt. Vraag naar de mogelijkheden van studie dag opvang.

Het doel is dat alle school kinderen die (VSO) Voor Schoolse Opvang of BSO De Waareise bezoeken een plezierige, gezellige en leerzame ochtend en of middag hebben. Daarnaast wordt ernaar gestreefd dat het programma aansluit op de ontwikkelingsgebieden en het niveau van elk kind. De ontwikkelingsgebieden die hierbij centraal staan zijn de motorische-, cognitieve-, sociaal-emotionele- en taalontwikkeling.
Het is hierbij belangrijk dat alle kinderen zich veilig en geborgen voelen tijdens hun verblijf op de BSO, zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige personen met een positief zelfbeeld en voldoende sociale vaardigheden en kennis die ze nodig hebben om plaats in te nemen in de samenleving.

Het schoolkind in staat stellen om zich te ontwikkelen en ontplooien tot een persoon die straks als 12 of 13-jarige positief over zichzelf denkt, rekening kan houden met anderen, samen kan spelen, respect heeft voor zichzelf en zijn/haar omgeving, wordt gewaardeerd en hierdoor een flinke dosis zelfvertrouwen heeft waarmee het hij/zij het voortgezet onderwijs aan kan. Kortom: met een sterke basis voor de toekomst.

We beseffen dat ieder kind uniek en verschillend is. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat ieder kind gewaardeerd en gerespecteerd wordt zoals hij/zij is. De jongste kinderen zullen gedurende de middag nog meer gestuurd, ondersteund en begeleid worden door de pedagogisch medewerker(s), terwijl de oudere kinderen deze ondersteuning veel minder nodig hebben. Daarnaast is het belangrijk dat de kinderen weten welke (gedrags-)regels er gelden op de VSO en BSO, zodat deze door iedereen nageleefd kunnen worden. Deze regels zijn in overleg met de kinderen opgesteld.

Er zou nog zoveel meer te vertellen zijn over BSO De Waareise, maar een bezoekje aan onze locatie in Zieuwent zal u meer zeggen dan duizend woorden. Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe wij werken.
Laatste foto's
gezien op het kabouterpad
gevonden op het kabouterpad
ik in mijn spel
buiten slapen
Laatste nieuws
Sluitingsdagen 2021

De week tussen kerst en oud en nieuw zijn we gesloten.

Volgende feestdagen zijn we…