KDV De Kinderboerderij Zieuwent
WELKOM OP DE SITE VAN KINDERDAGVERBLIJF DE KINDERBOERDERIJ LOCATIE ZIEUWENT

Kinderdagverblijf De Kinderboerderij Zieuwent is gevestigd aan de Harreveldseweg 19 7136 LW. LRK nummer 126494551
Telefoonnummer 0544-351333
Telefoonnummer van de groepen
06-12606443


Het doel is om kinderen dagopvang te bieden die aansluit bij de ontwikkeling van het kind. Het kind staat centraal, waarbij uw kind in staat wordt gesteld om op ontdekkingstocht te gaan. Het kind leert spelenderwijs, en heeft samen met andere kinderen een geweldige dag. De dagelijkse opvang geschied door gediplomeerde Pedagogisch Medewerksters die derhalve ook theoretisch Pedagogisch, als ook praktisch een toegevoegde waarde in de ontwikkeling van uw kind zijn, maar ook desgewenst u als ouder van advies kunnen dienen.

Naast de normale voorwaarden, Pedagogische aspecten en het VVE programma Startblokken, welke u van ons kinderdagverblijf in de gemeente Oost Gelre omgeving Lichtenvoorde mag verwachten, willen we u op 2 extra belangrijke voordelen van ons kinderdagverblijf wijzen;
1 De kleinschaligheid, waardoor vaste persoonlijke aandacht voor kind en ouder is gewaarborgd.
2 Echt flexibele kinderopvang kan hier geboden worden. Voorbeeld.
Omdat u in de zorg werkt en wisselende diensten hebt kunnen wij bijvoorbeeld in de 1e week uw gewenste dagen maandag en dinsdag invullen. In de 2e week werkt u in de middag en avond en heeft u vanaf 13:00 kinderopvang nodig op woensdag en vrijdag totdat uw partner om 17:00 jullie kind op komt halen.
In de 3e week heeft u nachtdienst en heeft u kinderopvang nodig van 7:30 tot 14:00 op donderdag. Bovenstaande is allemaal mogelijk. U plant zelf welke dagen en welke uren u nodig heeft tot wel 3 maanden vooruit.

Minimale afname per week is 10 uren. U koopt en betaald die uren die u reserveert. (u betaald dus geen dagdelen) Zie meer hierover in hoofdstuk kosten.

Er zou nog zoveel meer te vertellen zijn over kinderdagverblijf “De Kinderboerderij Zieuwent”, maar een bezoekje aan onze locatie in de achterhoek zal u meer zeggen dan duizend woorden. Maak vrijblijvend een oriënterende afspraak, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe wij werken.
Laatste foto's
gezien op het kabouterpad
gevonden op het kabouterpad
ik in mijn spel
buiten slapen
Laatste nieuws
Sluitingsdagen 2022

De week tussen kerst en oud en nieuw zijn we gesloten.

Volgende feestdagen zijn we…