Aanmelden KDV Zieuwent
AANMELDEN

Als u graag een keer wilt komen kijken in onze vestiging Kinderdagverblijf de Kinderboerderij Zieuwent dan mag u gebruik maken van het kopje helemaal onder aan deze pagina.

“Vraag een kennismakingsgesprek aan:”

Nadat we uw aanvraag voor een kennismakingsgesprek naar ons heeft verzonden nemen wij in dezelfde week contact met u op voor een afspraak.
Na dit kennismakingsgesprekje waarin we u het een en ander over het kinderdagverblijf vertellen en een rondleiding in het gebouw geven. Kunt u een inschatting maken of ons kinderdagverblijf aan jullie wensen voldoet en of dit de juiste kinderopvang voor jullie kindje is.


Als jullie kindje al geboren is of misschien al 2 jaar is mag hij/zij meekomen tijdens dit kennismakingsgesprek zodat u kunt zien hoe uw kind hierop reageert.

Mocht u besluiten uw kind aan te willen melden in Kinderdagverblijf de Kinderboerderij Zieuwent dan mag u op dit op deze pagina het grijsblauwe vakje met de tekst “Online aanmelden” aanklikken en u inschrijven. U maakt dan zelf een ouderportaal voor alleen uw kind aan.

U heeft nu na de inschrijving van uw kind haar/zijn eigen ouderportaal aangemaakt in Kindplanner voor de beschermde gegevens van uw kind. In het ouderportaal kunt u berichten van ons ontvangen, uw kindplanning staat hier klaar om te bekijken. Hier kunt u een ruildag of een incidentele extra dag aanvragen. Ook kunnen we er een blanco planning in zetten zodat u flexibele kinderopvang kunt aanvragen.

Wat kunt u vinden in het ouderportaal:
-> Het kinderopvang contract
-> De maandelijkse facturen en jaaropgave
-> Onze Pedagogische Visie (helemaal)
-> Pedagogisch Werkplan (helemaal)
-> Onze AVG
-> Onze klachtenregeling
-> De planning wanneer we jullie kind(eren) verwachten
-> De laatste nieuwsbrieven
->Belangrijke informatie over ons kinderdagverblijf

Mocht u voordat u inschrijft zien hoe dit ouderportaal eruit ziet zullen we u van een voorbeeld kindje deze laten zien tijdens de kennismaking.


Vraag een kennismakingsgesprek aan Kinderdagverblijf Zieuwent:
Uw naam:
Uw telefoonnr.:
Uw e-mailadres:
Bijzonderheden:
Anti-spam vraag: Hoeveel is 10+5?   
Laatste foto's
gezien op het kabouterpad
gevonden op het kabouterpad
ik in mijn spel
buiten slapen
Laatste nieuws
Sluitingsdagen 2022

De week tussen kerst en oud en nieuw zijn we gesloten.

Volgende feestdagen zijn we…