Welkom op de site van De Kinderboerderij!
“De Kinderboerderij” heeft twee vestigingen.

Kinderdagverblijf De Kinderboerderij Harreveld aan de Rector Hulshofstraat 22 b 7135 JV te Harreveld
LRK nummer 446863488
telefoon nummer: 06-11313366 of
06-11498170

Kinderdagverblijf De Kinderboerderij Zieuwent aan de Harreveldseweg 19
7136 LW te Zieuwent LRK nummer 126494551
Telefoon nummer: 0544-351333


Het doel is om kinderen dagopvang te bieden die aansluit bij de ontwikkeling van het kind. Het kind staat centraal, waarbij uw kind in staat wordt gesteld om op ontdekkingstocht te gaan, het kind leert spelenderwijs, en heeft samen met andere kinderen een geweldige dag. De dagelijkse opvang geschied door gediplomeerde leidsters, die bijna allemaal zelf ook moeder zijn en derhalve zowel theoretisch pedagogisch, als ook praktisch een toegevoegde waarde in de ontwikkeling van uw kind zijn, maar ook desgewenst u als ouder van advies kunnen dienen.

Naast de normale voorwaarden, pedagogische aspecten en het VVE programma Startblokken. Welke u van ons kinderdagverblijf in de gemeente Oost Gelre omgeving Lichtenvoorde mag verwachten, willen we u op 2 extra belangrijke voordelen van ons kinderdagverblijf wijzen;
1 De kleinschaligheid, waardoor vaste persoonlijke aandacht voor kind en ouder
is gewaarborgd.
2 De ligging midden in de natuur, dit garandeert rust, ontspanning en genieten van die natuur, opvang vindt zogezegd plaats tussen de koeien, geiten en schapen. Ook mogen de kinderen helpen met de dieren van ons kinderdagverblijf te voeren. Regelmatig wordt erop uitgetrokken om te wandelen en te spelen in die natuur.

Doordat onze opvang vol raakt kunnen we geen flexibele kinderopvang meer aanbieden helaas.
Minimale afname per week is 10 uren. Alleen bij ons betaald u die uren die u volgens contract per maand afneemt.

Er zou nog zoveel meer te vertellen zijn over kinderdagverblijf “De Kinderboerderij”, maar een bezoekje aan onze locatie in de achterhoek zal u meer zeggen dan duizend woorden. Maak vrijblijvend een orienterende afspraak, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe wij werken.
Laatste foto's
gezien op het kabouterpad
gevonden op het kabouterpad
ik in mijn spel
buiten slapen
Laatste nieuws
49 weken open in 2020

De week tussen kerst en oud en nieuw zijn we gesloten.

Volgende feestdagen zijn we…